Looking For Anything Specific?

Ayancık Sel / 4 ilde sel felaketi! Bölge için yeni uyarı yapıldı ... - Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar:

Ayancık Sel / 4 ilde sel felaketi! Bölge için yeni uyarı yapıldı ... - Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar:. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Ayancık ilçesindeki fabrikada işçiler mahsur kaldı, bir hastane tahliye edildi. Sinop'un ayancık ilçesinde geçen perşembe günü yaşanan sel felaketinin büyüklüğünü, fotoğraf kareleri gözler önüne seriyor. 10 ağustos 2021 gün başalayan şiddetli sağanak yağmur sonrası ayancık'ta meydana gelen selden görüntüler.

Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Çalışmaların yaklaşık 500 bin tl'ye mal olduğu belirtildi. Kuvvetli yağışın vahameti gün ağarınca ortaya çıktı. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. İlçe merkezindeki dere taşarken, araçlar birçok araç ise sel sularına kapıldı.

AYANCIK'TA SEL ADASI - Vitrin Haber
AYANCIK'TA SEL ADASI - Vitrin Haber from www.vitrinhaber.com
Sinop'un ayancık ilçesinde temmuz ayı başında yaşanan sel felaketinde tahrip olan karakestane içme suyu hattı onarılarak tekrar ilçeye ulaştırıldı. İlçe merkezindeki dere taşarken, araçlar birçok araç ise sel sularına kapıldı. Çalışmaları sel bölgesinden takip eden sinop valisi dr. 10 ağustos 2021 gün başalayan şiddetli sağanak yağmur sonrası ayancık'ta meydana gelen selden görüntüler. Subas golevic irmag nda sel felaketi kurtarma operasyonu. Bartın'ın ardından bir sel haberi de sinop'tan geldi. Sinop genelinde yaşanan sel nedeniyle oluşturulan kriz merkezi sinop valisi dr. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi.

İzlediğiniz ayancık sel 2013 videosu eklenmiş olup 102 kez izlenmiştir.

Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Şu an haber kategorisinde, ayancuk kanalında yer alan ayancık sel 2013 isimli videoyu izliyorsunuz. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Şiddetli sağanak sonucunda ilçedeki çay taştı. Sinop ayancık'ta ve bartın'da sel nedeniyle kayıplar yaşandı. Çalışmaların yaklaşık 500 bin tl'ye mal olduğu belirtildi. Yunus celal araz 3.500 views7 year ago. Yollar göçük ve heyelanlar nedeniyle kapandı. Sinop ayancık'ta tomruk yüklerken hayatını kaybetti 1 month ago. Ayancık'ta geçen yıl temmuz ayında meydana gelen sel felaketi bu yıl temmuz ayında tekrar vurdu. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Sel ardından hem genel kurmay komutanlığı, hem de sahil güvenlik bölgeye iki helikopter gönderdi. Bartın'ın ardından bir sel haberi de sinop'tan geldi.

Şu an haber kategorisinde, ayancuk kanalında yer alan ayancık sel 2013 isimli videoyu izliyorsunuz. Subas golevic irmag nda sel felaketi kurtarma operasyonu. Ayancık sel kurtarma operasyonu 2012. Sinop ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. İlçe merkezindeki dere taşarken, araçlar birçok araç ise sel sularına kapıldı.

Sel suları önüne geleni yuttu
Sel suları önüne geleni yuttu from www.sozcu18.com
Ayancık sel kurtarma operasyonu 2012. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. İlçe merkezindeki dere taşarken, araçlar birçok araç ise sel sularına kapıldı. Şiddetli sağanak sonucunda ilçedeki çay taştı. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Çalışmaları sel bölgesinden takip eden sinop valisi dr. Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar: Çay üzerindeki köprü hasar gördü.

Ayancık köylerinde mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarılmayı bekliyor.

Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Şiddetli sağanak sonucunda ilçedeki çay taştı. Ayancık çayı taştı, araçlar sel. Ayancık sel kurtarma operasyonu 2012. Çalışmaların yaklaşık 500 bin tl'ye mal olduğu belirtildi. Sinop ayancık'ta aşırı yağış sonucu sel meydana geldi. 09 temmuz 2012 pazartesi 14:31. Sinop ayancık'ta ve bartın'da sel nedeniyle kayıplar yaşandı. Sinop'un ayancık ilçesinde temmuz ayı başında yaşanan sel felaketinde tahrip olan karakestane içme suyu hattı onarılarak tekrar ilçeye ulaştırıldı. İzlediğiniz ayancık sel 2013 videosu eklenmiş olup 102 kez izlenmiştir. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Ayancık ilçesindeki fabrikada işçiler mahsur kaldı, bir hastane tahliye edildi.

Ayancık köylerinde mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarılmayı bekliyor. Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar: Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Subas golevic irmag nda sel felaketi kurtarma operasyonu.

AK Parti'li Ersoy Sel Bölgesinde - Son Dakika
AK Parti'li Ersoy Sel Bölgesinde - Son Dakika from foto.sondakika.com
Sinop ayancık sel gebelit köprüsü 28 temmuz 2013. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Ahmet cengiz, ayancık'ta yaşananlarla ilgili basın organlarına bilgi verdi ve şöyle dedi: Ayancık'ta geçen yıl temmuz ayında meydana gelen sel felaketi bu yıl temmuz ayında tekrar vurdu. Sinop'un ayancık ilçesinde temmuz ayı başında yaşanan sel felaketinde tahrip olan karakestane içme suyu hattı onarılarak tekrar ilçeye ulaştırıldı. Ahmet cengiz tarafından ayancık'ta toplandı. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi.

Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın tesiriyle taştı.

Sinop ayancık'ta ve bartın'da sel nedeniyle kayıplar yaşandı. Ayancık çayı taştı, araçlar sel. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Çalışmaları sel bölgesinden takip eden sinop valisi dr. Ayancık'ta büyük bir sel yaşandı. Şu an haber kategorisinde, ayancuk kanalında yer alan ayancık sel 2013 isimli videoyu izliyorsunuz. Sinop ayancık'ta aşırı yağış sonucu sel meydana geldi. Bartın'ın ardından bir sel haberi de sinop'tan geldi. Şiddetli sağanak sonucunda ilçedeki çay taştı. Yollar göçük ve heyelanlar nedeniyle kapandı. Yine ayancık'ta sel nedeniyle bazı köylerimizde köprüler zarar gördü. Sinop'un ayancık ilçesinde geçen perşembe günü yaşanan sel felaketinin büyüklüğünü, fotoğraf kareleri gözler önüne seriyor. Çay üzerindeki köprü hasar gördü.

Posting Komentar

0 Komentar